Mašlíkovou už modeling neuživí, vymyslela nový byznys. Láká Čechy do fitka na vepřo-knedlo-zelo.

 Celebrity 
29. září 2014 14:26 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Hanka zakládá nový projekt Foto: Trattoria Siesta
Než modelka zestárne, musí se buďto hodně dobře vdát nebo rozjet novou kariéru, dokud si ještě pár lidí pamatuje její jméno...

Už na to přišla Dominika Mesarošová, která si pomocí předraženého projektu Poleť s Dominikou k moři našla zdroj obživy vlastně coby průvodkyně a poradkyně, teď se do nového druhu činnosti pouští i Hanka Mašlíková. Vztah s fotbalistou Kadlecem, žijícím v Turecku, jí nevyšel, po přehlídkových molech už neběhá zdaleka tak často, jako "zamlada", čili byl nějaký ten další melouch nutností.

Jelikož Mašle ráda tráví každou volnou chvíli v posilovně s kamarádem André Reindersem, nápad nemusela hledat moc dlouho. „Snad už ten sportovní projekt konečně rozjedeme. Budou tam tréninky pro lidi, kteří nechtějí do fitka, nemají na to peníze, nemají chuť, vadí jim lidi a budou si vlastně moci zacvičit kdekoli doma nebo na světě,” řekla vipstory.cz Hanka na otevření nové italské restaurace.

„Budou tam k dispozici i jídelníčky a kompletně zdravý životní styl. Hlavně nechceme, aby se lidi týrali hlady. Máme výživovou poradkyni, která umí i knedlo-zelo-vepřo na dietní způsob nebo dietní cheesecake,” prozradila Mašlíková, čímž na svůj fitness projekt naláká jistě hodně zájemců především z českých luhů a hájů.

Ona sama si zmíněné dobroty při návštěvě rodičů neodpírá, protože to všechno tréninky od rána do večera spálí. „Doma vařím spíš minutky, masa, zeleninu, těstoviny, ale chci, aby lidi věděli, že nemusí hladovět. Chlap se mnou hlady taky neumře, akorát mu nevyvařuju hodiny,” dodala modelka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve