Milostné trojúhelníky a jiné obrazce - díl první: Soukup plodí děti s milenkou, manželka jim dělá tetu

 Celebrity 
29. září 2014 04:46 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ondřej Soukup a Gábina Osvaldová Foto: Shutterstock, profimedia
Polygamie, milostné aférky, nemanželské děti... Tato choulostivá témata spolehlivě upoutají zájem veřejnosti. Které celebrity se nedobrovolně zapsaly do povědomí právě soukromými eskapádami tohoto druhu?

Pojďme se společně podívat na partnerské propletence několika slavných ”párů”, kdy pověstný milostný trojúhelník může mít i o něco více stran...

DÍL PRVNÍ
Ondřej Soukup a Gábina Osvaldová

Nejpopulárnějším manželským čtyřúhelníkem v Česku je jistě čtveřice Ondra Soukup, jeho žena Gábina Osvaldová a jejich noví partneři. Ondřej a Gábina prý neměli ideální soužití, šlo často spíše o ”Itálii”, kdy jeden neváhal hodit po druhém hrníček či jiný kus domácího inventáře. No tak snad právě proto, že byl zvyklý na divočinu, si skladatel nabrnknul zpěvačku Lucii Šoralovou, která má rovněž temperamentu na rozdávání. Když chodila tato černovlasá vichřice s bubeníkem skupiny Elán, slovenští muzikanti jí přezdívali Napoleon, jelikož je prý stejně panovačná, prchlivá a malá, jako onen legendární velitel. Létající talíře i jiná tělesa byla údajně v každé Luciině domácnosti běžným jevem.

Když Ondřej řekl Gábině, že se zamiloval do tehdy 24leté zpěvačky, ťukala si Osvaldová na čelo a označila svého muže za pedofila, který si narazil Lolitu. Čas ovšem ukázal, že nešlo jen o chvilkový úlet, se Šoralovou randí Soukup už dlouhých třináct let a porodila mu dvě děti. Ani Gábina ovšem nezůstala opuštěná, společnost jí už léta dělá mladší přítel Mirek. Vztah původní dvojice ale uvedené skutečnosti nijak nepoznamenaly. Když minulý měsíc přišel Ondřej do divadla Kalich s dcerkou Rebekou, zatímco Lucia zůstala doma s čerstvě narozeným synem, Gábina s Rebekou laškovala jako srandovní hodná teta. A dámy, ruku na srdce, k novým dětem chlapů, kteří nás opustili kvůli jiné, se přece jako hodné tety nechováme... ;-)

Krom nebývale pohodových vztahů bývalých partnerů je na tomto uspořádání nestandardní i fakt, že Soukup s Osvaldovou jsou úředně stále manželé a nikdo z nich ani nepožádal o rozvod. Neumíme si představit, co za tím stojí, že si ani bojovná Lucia nedokázala vydobýt změnu, aby se mohla za otce svých dětí triumfálně provdat...

Zajímá vás tento a jemu podobné životní příběhy? Sledujte seriál Chodím se ženatým mužem na televizní stanici CBS Drama.

Druhý díl exkluzivně na vipstory.cz otvírá milostný pletenec Karla Rodena a Jany Krausové!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008