Náhradní matka českých modelek se provdala za šlechtice. Kdejaká její svěřenkyně by nad touhle partií oblízla všech deset!

 Celebrity 
23. září 2014 13:56 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Milada Karasová se vdala Foto: Archiv M. Karasové a M. Dujka
Po dvaceti letech vztahu si Milada Karasová, objevitelka nejznámějších českých topmodelek, vzala Michala Dujku z hraběcí rodiny Bubna-Litic, který je v současné době spoluorganizátorem výstavy Šlechtická poselství. Snoubenci se vzali v kostele v Horním Jelení za účasti sto dvaceti hostů a nejbližších přátel.

V šatech od Liběny Rochové vypadala Milada Karasová překrásně a z jejího výrazu bylo patrné, že se tak ve svůj významný den opravdu cítila. Jelikož spolu byli partneři už velmi dlouho, jejich sňatek byl ve společnosti očekávanou událostí. Když je mezi dvěma lidmi láska, přátelství a porozumění, což je případ Milady a Michala, proč své cesty navěky nespojit v manželství?

Po obřadu hrála hostům i novomanželům cimbálová muzika, peklo se prase, podával se dančí guláš, tatarák a řízečky. Společnými silami pár rozkrojil a servíroval čtyřpatrový dort početnému seznamu přítomných. Po jídle se degustovala slivovice, víno teklo proudem a našlo se pár jedinců, kteří slavili až do slunce východu. Hraběnka Karasová a Dujka budou mít jistě na co vzpomínat.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47