Manžel pěvkyně Kalivodové už má dvě dospělé děti. Těhotné Andree dal necelý měsíc před porodem kopačky.

 Celebrity 
24. září 2014 12:34 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Andrea už to má za pár... Foto: Škola Svítání Pardubice
Přestože Andrea Kalivodová očekává v polovině října narození svého prvního potomka, syna Adriana, její manžel Radek již dvě děti z prvního manželství má, syna Adama (17) a dceru Barboru (24).

„Nejsou to již žádné malé děti, ale mladé osobnosti s vlastním názorem. Jsem moc ráda za hezký vztah, který máme a že jim mohu být občas nápomocna radou. Bára má navíc také umělecké sklony, takže jsme si v tomhle blízké,” prozradila Andrea pár detailů ze svého soukromí. Že je fungující rodina důležitá, to si uvědomila v Pardubicích, kam se vydala pokřtít nový autobus školy pro handicapované děti Svítání.

„Tady mezi tolika dětmi si ještě více uvědomuji, jak je fungující rodina pro každé dítě důležitá. A aby každý člen rodiny respektoval toho druhého. Nejde jen brát, ale je potřeba i dávat. Pokud táta a máma drží při sobě, pak jsou schopni zvládnout i lecjaký handicap,” tvrdí rozhodně Kalivodová a na důkaz lásky a utvrzení vztahu dostala od manžela kopačky.

„Radek je vášnivý fotbalista a nemůže se dočkat, až se svým malým synkem prvně vyběhne na trávník. Neponechal nic náhodě a již nyní pořídil do výbavičky první potřebné obutí,” dodala se smíchem Andrea.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod