Doufejme, že si pánové pod kostýmy vezmou spodní prádlo. Dan Hůlka by to tedy rozhodně udělat měl!

 Celebrity 
18. září 2014 04:10 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tomáš Trapl a Pepa Vojtek Foto: Archiv
Divadelní kostýmy jsou častým terčem diskuzí a jestliže se alespoň trochu orientujete v historii, tak zřejmě tušíte, co se za dob Říma a Kleopatry asi tak nosilo.

Nevyhnutelně tak během kostýmové zkoušky comebacku oblíbeného muzikálu padla otázka: A máte pod tím spodní prádlo? Na to Pepa Vojtek se smíchem odpověděl, že o skotský muzikál se nejedná! „Kdyby šlo třeba Statečné srdce, tak to musíme dát bez,” vysvětlil zpěvák.

Podobně krátký kostým bude mít samozřejmě i Daniel Hůlka, který se ukáže v roli Caesara. „Za tu nabídku jsem moc rád. Mám tam spoustu přátel a rád se s nimi opět potkám na jevišti,” řekl Hůlka a dodal, že kdysi mu tato role už nabídnuta byla.

„Bohužel jsem to tenkrát musel odmítnout z časových důvodů. I přesto, že jsem absolvoval nějaké nahrávky ve studiu u Michala Davida. Moc mě to tenkrát mrzelo, ale musel jsem splnit již nasmlouvané věci, které nešlo v té době odmítnout ani posunout na jindy,” prozradil Dan. V jeho případě bude ovšem prádlo pod kostýmem rozhodně nutností, jelikož dle pověstí oplývá v intimních oblastech parametry, které by možná sukénka kostýmu zcela nezahalila...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve