Podprsenky jsou přežitek? Na premiéře Fantoma opery se to jen hemžilo dámami bez opory!

 Celebrity 
15. září 2014 07:56 / Jitka Jahodová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Spodní prádlo tu nemělo své místo Foto: Archiv vipstory.cz
Podprsenky? Tak ty už evidentně mají svou slávu za sebou. Na společenských akcích všeho druhu se začínají v čím dál hojnějším počtu ukazovat dámy, které si s oporou svých vnad hlavu nelámou a ty co by si ji třeba i lámaly zase zvolí šaty, do nichž by spodní prádlo bylo pouze na módní peklo.

Velkou absenci podprsenek jsme zaznamenali i na sobotní premiéře muzikálu Fantom opery. K vidění zde byly slavnostní koktejlky i honosné večerní róby. Jedno měla však společné většina žen – nic si pod ně už nevzaly.

Až si lámeme hlavu s tím, jestli zde neřádil nějaký Fantom spodního prádla. I o něm by byl jistě zajímavý muzikál a možná by bylo ještě víc narváno než teď.

Kompletně holá záda tak předvedla moderátorka Eva Decastelo, které Fantom krade spodní prádlo pravidelně. Zpěvačka Kamila Nývltová vsadila místo podprsenky na elegantní krajku. Novomanželka Michaela Foreta, Michaela Gemrotová, šansoniérka Renata Drössler či Tereza Mátlová také patřily mezi bezpodprsenkové dámy.

Mnohým návštěvnicím Fantom spolu se spodním prádlem ukradnul i líčidla. Michaela Nosková až překvapivě neupozorňovala na svá nová umělá ňadra a taktéž líčení zvolila velmi jemné.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47