Zpěvačka Kamila Nývltová odkládá pořízení potomků. Cvičně ale vychovává jedno miminko s Hůlkou.

 Celebrity 
02. října 2014 16:14 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kamila se ještě pár let chce věnovat budování zázemí Foto: Archiv vipstory.cz
Zpěvačka Kamila Nývltová zažívá šťastné období ať už po pracovní stránce nebo po té osobní. Ačkoliv se po jejím boku brzy objeví na jevišti Dan Hůlka, v soukromí má toto právo už skoro tři roky výhradně jen Kamily přítel Tomáš Smička.

V jejich společné domácnosti už proto delší dobu leží několik témat, například co si pořídit nějaké potomstvo? „Samozřejmě o tom mluvíme, není to žádné tabu. Oba bychom jednou dítě chtěli, ale myslím si, že jsme na to ještě mladí. Tak minimálně tři roky bych chtěla ještě počkat a mezitím vybudovat to pravé domácí zázemí,” prozradila vipstory.cz Kamila, které zatím musí stačit jenom miminko, co vychovává na jevišti s Hůlkou.

Zkrátka a jednoduše, když to Kamile a Tomášovi vydrží, jednoho dne by rádi založili rodinu. Za názorem několik let počkat si stojí i maminka Nývltové. „Vždycky mi hrozí, že děti prosím ještě ne. My máme totiž jednu babičku v Krkonoších a druhou na Moravě, takže se potřebujeme všichni nejdřív stmelit, aby nám měl kdo hlídat,” dodala se smíchem zpěvačka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47