Mladý zpěváček pěl v posilovně ódy na Jardu Jágra. Dodnes má schované obrázky se svým hokejovým idolem.

 Celebrity 
12. září 2014 13:19 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Ben Cristovao se svým idolem z dětství Foto: Archiv B. Cristovao
Hokejový kouzelník Jaromír Jágr je čím dál víc sexy. Však jsme o tom ještě nedávno mluvili. A jako urostlý útočník New Jersey Devils má samozřejmě i výbornou fyzičku, kterou ale buduje ne zrovna lehkými tréninky.

Když tedy zprvu začal měřit síly se snědým zpěváčkem Benem Cristovao, s nímž se potkal na speciálním tréninku CrossFit, nikdo zprvu nevěděl, jak vše dopadne. Ben však kromě zpívání tráví hodně času také v posilovně, což se mu nyní před jeho idolem z dětství vyplatilo. „Jako malý jsem sbíral hokejové kartičky a jednou z nejcennějších byl právě Jaromír Jágr. Dodnes mám celou sadu schovanou. Pro mě je to velká pocta, když si můžu zacvičit s mým dětským vzorem,” popsal Cristovao nadšení a dodal: „Je to vtipnej, skromnej a správnej chlap. Nikdy bych nečekal, že se ke mně bude chovat jako k sobě rovnému.”

O to větší radost musel jistě mít, když vedle žijící legendy všechny prvky propojující gymnastiku, rychlost a posilování, zvládal. „Benovi to šlo výborně. Skvěle jsme si zacvičili,” komentoval setkání Jarda.

Vy se teď na tu přehlídku svalů můžete podívat u nás v galerii!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve