Je nám líto, ale na Leoše Mareše si musíte připravit naditou šrajtofli a nebo program za všechny prachy. Jinak k vám na chatičku nepřijede.

 Celebrity 
11. září 2014 05:47 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Mareš měl supr čupr víkend! Foto: Archiv
Dovedete si představit, že by Leoš Mareš vzal nějaký kšeftík, který by se mu nevyplatil? My tedy rozhodně ne. Jeho věrné fanynky se mohou předem rozloučit, že by jim ještě někdy přišel na chaloupku odmoderovat narozeninovou party. Leda že by si připravily naditou šrajtofli a nebo program za všechny prachy.

Zato když byl Leoš pozván, aby první zářijový víkend strávil v Itálii na Formuli 1, to odmítnout přece nemohl. „Pozvání od stáje Williamsu jsem přijal rád, protože jsem na Formuli 1 byl pouze jednou a navíc jsem tentokrát fungoval i jako mezinárodní moderátor,“ říká Leoš. Kromě podívané na samotný závod měl samo sebou vstup i na veškeré doprovodné akce.

Samozřejmě nemluvil jenom anglicky. To umí dneska každej Jarda. Zapojil taktéž svoje znalosti italštiny, polštiny a ruštiny. Samotné jízdy pak absolvoval se Stigem Benem Collinsem z pořadu Top Gear. V Monze mu byla po ruce jako týmový hráč česká výherkyně soutěže o luxusní bourák.

Jestli Leošovi dokážete připravit podobný program, jistě k vám na chatičku rád přijde. V jiném případě nás mrzí, že jsme vám rozbili vaši romantickou bublinu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47