Došlo na naše slova. Rozchod Dary a Rytmuse byla jedna velká blamáž. Teď hází vypečený páreček zodpovědnost na média.

 Celebrity 
10. září 2014 04:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Omyl, Rytmus není v Barceloně sám... Foto: Facebook P. Vrbovského
Naše předpověď se naplňuje. Československým šoubyznysem proběhla zpráva o tom, že Dara Rolins a Rytmus se rozešli. Aniž by se jednalo o oficiálně potvrzenou zprávu, většina médií to brala jako hotovou věc. My jsme však tušili, že tady něco nehraje a teď jsme rádi, že jsme se nepřidali k ostatním a nekopírovali Rytmusovo prohlášení o tom, že se prý skutečně rozešli.

Patrik Vrbovský učinil na sociální síti prohlášení: „Pozdravujeme vás z Barcelony, zažíváme nejšťastnější období. To stejné přejeme i vám. PS: To, že o tom všechna média, včetně těch nejserióznějších informovala jako o zaručené zprávě bez ověření její pravdivosti jen potvrzuje, jak dělají z lidí ovce. PS2: Větu ”Ano rozešli jsme se” (kterou Blesk použil jako oficiální – pozn. redaktora), jsem nikomu neřekl."

Nakonec je celá jejich krize jen uměle vyvolaný humbuk kolem Dařiny reklamní kampaně. To se mnohým nelíbí a cítí se podvedeni. Tomu se však manažerka Dary Rolins urputně brání. Nejednalo se prý o žádné lhaní. No tak lhaní možná ne, ale to mlžení bylo trochu přes čáru. Nebylo by divu, kdyby teď novináři házeli všechny ostatní informace od Dary hned do koše...

Stále je tu však možnost, že na nás Dara a Rytmus vybalí nějakou jobovku. Ať už to bude to další těhotenství nebo společné zásnuby, větší pozornost už tento slovenský pár mít v blízké době nebude.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008