Svatba kvůli majetku! Osmany Laffita kápnul božskou. Proč se tak najednou rozhodl oženit?

 Celebrity 
08. září 2014 10:34 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Osmany a jeho partner Foto: Archiv vipstory.cz
Nedávno se kubánský návrhář Osmany Laffita rozhodl pojmout svého dlouholetého přítele za manžela. Proto jsme pro vás zjistili, co za jejich rozhodnutím, tak najednou se vzít, stálo?

„Nám šlo převedším o formality. Už jsme spolu 21 let. Kdybychom nebyli manželé a jednomu z nás se něco stalo, tak by ten druhý neměl na nic nárok, nemohl by dědit. Další velký rozdíl je v tom, že v České republice by se jednalo jen o registrované partnerství, ale z Belgie jsme oficiální manželé jako heteráci,” prozradil Osmany vipstory.cz.

Los na Belgii padl ale hned z několika důvodů. „Já nejsem Čech, můj partner taky ne, a proto nám tady nebylo povoleno vzít se. On je Belgičan, tak proto jsme museli jet tam,” dodal exotický návrhář během návštěvy obchodu s domácími spotřebiči Potten & Pannen Staněk a v inspiraci všudypřítomnými kuchyňskými pomůckami se rozhovořil i o jídle...

„Já mu vařím jednou za čas kubánská jídla a chutná mu ode mě. Ale v kuchyni je hlavně on. Má na vaření opravdu zlaté ruce. Teda ty má zlaté na hodně věcí, ale na jídlo taky,” prozradil Osmany s úsměvem na rtech.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve