Romana Jákl Vítová si přivodila těžký úraz! Bývalá rosnička spadla ze schodů.

 Celebrity 
06. září 2014 14:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Romana musí dávat pozor! Foto: Www.le-co.cz
Není nad to ”oslavit” konec prázdnin zraněním. Své o tom ví bývalá rosnička Romana Jákl Vítová, která měla ošklivý úraz. „Umím bezkonkurenčně nejlíp padat ze schodů. Zakopla jsem tak geniálně, že jsem si utrhla meniskus a čeká mě operace,” vysvětluje Romana podpírající se berlemi.

„Mám kolem sebe v rodině i mezi kamarády hodně kaskadérů, takže se mi teď smějí, že mě prý naučí padat,” dodala Vítová nešťastně. Mimo jiné kaskadéra dělá přímo i její manžel, ale ten se místo posmívání teď o svou partnerku musí náležitě postarat.

Do toho se jim skvěle hodí, že už mají alespoň pěkně vycvičené ratolesti. Starší dcera Romany a Petra se letos stala žákyní první třídy základní školy. „Sofinka chodí na normální státní školu. Sice nám říkali, ať ji dáme na výběrovou, že je hodně šikovná, ale nakonec jsme to neudělali. Takhle bude mít kamarády a spolužáky v místě, kde bydlíme, a také z toho důvodu, že na dítě je až přehnaně svědomitá a vyšší náročnost by ji mohla stresovat,” vysvětlila Romana, které rovněž odpadá i dělání svačin.

„Už mě k tomu nepustí. Jen jí rozkrojím housku a ona už si ji sama namaže a obloží. Nejradši má Krůtí šunku pro děti,” dodala dočasně indisponovaná Vítová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008