Tohle nejsou jen tak ledajaké krásky a krasavci. Už od první chvíle jsou na ně kladeny tvrdé požadavky. Kolik jich asi propadne anorexii?

 Celebrity 
04. září 2014 15:13 / Jitka Jahodová
  0
📷
8 fotografií v galerii
Vítězové Schwarzkopf Elite Model Look Foto: Archiv vipstory.cz
Skončil další ročník prestižní modelingové soutěže a než se rozběhnou nová kola castingů, představujeme vám dívky a nově i chlapce, kteří si právě vychutnávají vítězství.

Nejde však o jen tak ledajaké krásky. Finalisté, kteří jsou do finále vybírání, musí čelit přísnějším kritériím než obvykle – musí mít totiž takový obličej, aby měl šanci prorazit ve světovém modelingu. Vítězi Schwarzkopf Elite Model Look 2014 se proto stali Barbora Podzimková a Josef Utěkal za Českou republiku a Barbora Beňová a Eduard Michalko za Slovenskou republiku.

Co se děvčat týče, obě jsou brunetky vysoké kolem 180cm a jak už ambassadorka soutěže Pavlína Němcová řekla, hledají se přirozeně štíhlí modelové. Do budoucna se totiž chtějí vyvarovat nemocím s poruchami příjmu potravy.

Letos se poprvé nově volilo i mezi mladými muži a i je čeká v blízké budoucnosti odlet na celosvětové finále, kde byla loňská vítězka Eva Klímková velmi úspěšná.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod