Fotografie téhle slavné pařmenky by měly viset ve všech protialkoholických léčebnách. To je ten ”zdravý” životní styl...

 Celebrity 
03. září 2014 10:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lindsay Lohan vypadá ve svém věku příšerně Foto: Just Jared, Twitter
Pohled jen pro otrlé! Postava slavné pařmenky Lindsay Lohan by se dala bez servítek přirovnat k tělu, jaké mají šedesátileté důchodkyně. Během svého letního pobytu v Evropě děsila herečka proslulá alkoholovými dýchánky ostatní návštěvníky pláže.

V jejím vlastním zájmu by měla Lindsay doufat, že ji u moře nikdo nepoznal. Propadnutý povolený zadek a povislá prsa, které už léta nepoznala, co obnáší stav beztíže. Kdyby měla alespoň po dítěti, dá se pochopit, že její vnady zkrátka neustály vše, co těhotenství obnáší. V tomto případě se spíš dá označit za viníka její životní styl a někteří její ochablé tělo dávají za vinu dalšímu propadnutí anorexii.

Je ale moc dobře známo, co hrozného dokáží s člověkem drogy a nadměrné požívání alkoholu udělat. Postava teprve osmadvacetileté Lindsay Lohan by proto mohla například v protialkoholických léčebnách viset na nástěnce jako odstrašující případ.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008