Karel Gott se stal na stará kolena farářem. Má Ivanka po ptákách?

 Celebrity 
23. srpna 2014 10:33 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Karel Gott v dabingovém studiu Foto: Bontonfilm
Zpěvák Karel Gott se krátce po svých pětasedmdesátých narozeninách pustil do nové profese, že by to Zlatému slavíkovi už moc nezpívalo? V dabingovém studiu se totiž nedávno sešla opravdu výjimečná sestava. Mistrovi dělala společnost ještě Dara Rolins a Michal David.

Tato zpívající trojice se ujala dabování hlavních postav filmu Pošťák Pat. „Znám Pata, asi jako každý rodič a tuhle nabídku jsem prostě nemohla odmítnout. Kdyby se Laura někdy dozvěděla, že jsem takovou příležitost měla a nevzala ji, tak bych to odskákala,” prozradila Rolins, která propůjčila hlas místní babce Dorotě Tomanové.

Podobný strach ze svých dětí měl zřejmě i Karel, protože ačkoliv doposud nikdy nic nedaboval, okamžitě souhlasil a ujal se faráře Tichého.

Ve filmu se nejoblíbenější pošťák na světě dostane do talentové soutěže. Nesmí zde proto chybět nejpřísnější porotce na světě Simon Cowell z britského X Factoru, ze kterého jde hrůza. To samé se sice nedá o Michalu Davidovi říct, ale stejně mu milerád daroval svůj hlas.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod