Víme, jak se daří mamince Lucii Borhyové. Co je pravdy na zvěstech o nevyzrálém Hrdličkovi a jeho úprku od povinností?!

 Celebrity 
18. srpna 2014 07:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lucie Borhyová je momentálně na mateřské Foto: Archiv vipstory.cz
Po odchodu Lucie Borhyové na mateřskou dovolenou zaplnila televize její zpravodajský post moderátorkou Kristinou Kloubkovou, která si povýšení do večerních zpráv užívá prozatím na dobu neurčitou. Kdy se Lucka vrátí, toť otázka.

Po narození prvního syna Lucase se vrátila zpátky hodně rychle. Důvodem prý byla smutná skutečnost, že ji bývalý partner Niko Papadakis přestal finančně podporovat. Ačkoliv se však dokola spekuluje o tom, zda současný snoubenec Borhyové taky nemá v plánu vzít roha před otcovskými povinnostmi, sama moderátorka se tím zřejmě netrápí. Ostatně, dokud se to neděje, jsou to pořád jenom drby.

Její náhradnice Kristina nám prozradila, že Lucka je podle ní šťastná máma. „Mluvily jsme spolu a moc si to užívá. Úplně jsem si vzpomněla na sebe, jaké to bylo, když jsem doma měla malé miminko a ona to zažívá už podruhé. Je moc šťastná, takže jí to přeju,” odpověděla Kloubková vipstory.cz na dotaz, zda už ví něco o tom, kdy se Borhyová vrátí zpět na obrazovku.

„Až se vrátí, tak se vrátí a já se na ni těším. Pokecáme jako máma s mámou a co se mnou bude, to asi bude překvapením pro všechny, i pro mě,” dodala Kristina.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47