Moderátorka Kristina Kloubková musela donedávna bojovat se silnými bolestmi. Víme proč!

 Celebrity 
17. srpna 2014 06:02 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kristina rodila císařským řezem Foto: Petra Clinic
Před dvěma lety se moderátorce Kristině Kloubkové narodila císařským řezem dcera Jasmína. Získat zpět postavu do předporodního stavu ovšem nebyl jediný problém, se kterým se potýkala. „Rodit císařem je samo o sobě docela složité a já jsem k tomu měla ještě rok a půl po porodu velké bolesti břicha, což nebývá běžné. Moc jsem proto nemohla ani cvičit,” svěřila vipstory.cz Kristina.

Během těhotenství moderátorka nabrala asi osmnáct kilo. „Osm jsem nechala v porodnici a něco mi spadlo samo, ale pak se to zastavilo. Teď mám o tři kila víc než před otěhotněním, ale chlácholím se tím, že předtím jsem byla podvyživená, takže vlastně nemám nahoře nic,” řekla se smíchem Kloubková, která se vypravila na estetickou kliniku k Petře Řehořkové, aby získala původní postavu zpět.

Odmítala však jít znovu pod skalpel. „Každá maminka, která musela rodit císařem, mi asi dá za pravdu, že nechat si dobrovolně břicho rozřezat znovu, udělá asi jen blázen,” vysvětlila Kristina, a proto podstoupila tzv. kryoradiolipolýzu, která tuk nasaje a zmrazí. „V rámci několika týdnů by se měly objevit výsledky,” dodala natěšeně moderátorka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve