Vlaďka dobyla třetího Ivetina ex. Nejdřív Macura, pak vdovec Rychtář, teď vegetí u Martucciho na zámku a nechává se obskakovat služebnictvem.

 Celebrity 
16. srpna 2014 06:22 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Vlaďka momentálně hnízdí u Martucciho v Itálii Foto: Facebook D. Martucciho
Zlatokopka? Po Ivetě Bartošové kope, kde se dá. Vlaďka Šuleková nejprve běhala jako ocásek za Zdeňkem Macurou. Stala se jeho první obyvatelkou v paletovém království pro týrané ženy.

Jenže krátce po smrti Bartošové mu dala kopačky a vrhla se do náruče vdovce Josefa Rychtáře, největšího rivala Macury! Ovšem tvrdili, že mají vztah jenom ”jako”, protože ji násilník Rychtář prý před Macurou chrání. Tím se příběh stává ještě větším divadlem. Vdovec po Ivetě dříve Šulekové totiž neřekl jinak, než že je prostitutka a najednou spolu kuli plány.

Do třetice všeho dobrého momentálně Vlaďka, která už vystřídala Macuru i Rychtáře, vegetuje po boku hraběte Domenica Martucciho (za chvíli na to budeme potřebovat grafický nákres). „Jsem tu proto, abychom s Domenicem a jeho matkou projednali projekt proti domácímu násilí. Královsky se o mě starají, služebnictvo mi žehlí šaty, jsem tu moc spokojená,” snaží se vysvětlit Vlaďka.

„Vlaďka je má kamarádka, která bojovala proti domácímu násilí se Zdeňkem a za to si jich vážím. Oba jsem už v květnu pozval k sobě na zámek, protože po smrti Ivety byli psychicky na dně. Moje pozvánka stále platí ať jsou spolu nebo ne,” obhajuje Martucci Šulekovou, která se však paktuje s mužem, kvůli němuž celý ten kolotoč proti domácímu násilí vlastně vzniknul.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47