Poslední fotografie na instagramu Robina Williamse. Ještě před třemi týdny se radoval ze svých narozenin.

 Celebrity 
13. srpna 2014 07:47 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Robin Williams byl v pondělí nalezen mrtvý Foto: Instagram
Svět zasáhla šokující zpráva o sebevraždě skvělého herce a komika Robina Williamse. V pondělí dopoledne byl objeven bez známek života ve svém domě a podle předběžných vyšetřování se zřejmě jednalo o sebevraždu udušením.

Teprve nedávno však Robin oslavil třiašedesáté narozeniny. Navštívil zoologickou zahradu a sdílel na svém instagramu fotografii s opičkou Crystal, která je nejlépe placenou kapucínskou opicí na světě. Diváci ji totiž znají z filmu Pařba v Bangkoku nebo jinak Hangover 2. Mimo jiné s ní zrovna natáčel i třetí pokračování komedie Noc v muzeu. „Přeji si šťastné narozeniny. Navštívil jsem jednu z mých nejoblíbenějších dam,” komentoval Williams obrázek a v tu chvíli jistě nikoho nenapadlo, že herec si zhruba o tři týdny později sám vezme život.

Bohužel Robin se prý v poslední době potýkal s depresemi a přepracovaností a prý i s návykovými látkami. Williams měl v příštích dnech nastoupit na rehabilitační kliniku, ale léčba se týkala odstranění příznaků přepracovanosti. Posledním, kdo herce viděl živého, je jeho manželka Susan Schneider.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008