Šárko, tyhle kačky budou v rodinném rozpočtu jednou hodně scházet! Česká lyžařka vyhodila 10 milionů z okna.

 Sport 
12. srpna 2014 12:57 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Šárka touží hlavně po klidu Foto: Facebook
Tohle rozhodnutí může v budoucnosti naší nejlepší lyžařku hodně mrzet. Letitý spor se svým otcem o deset milionů korun se česká olympionička Šárka Strachová rozhodla nečekaně rychle vyřešit. Jestli udělala dobře, ukáže teprve čas.

Petr Záhrobský svoji dceru totiž celkem bez jakýchkoliv skrupulí prachobyčejně obíral. V době, kdy byl jejím trenérem a manažerem vyinkasoval na Šárčino jméno poměrně značnou sumu peněz, ze kterých lyžařka ovšem nikdy nic neviděla. Špína začala vyplouvat na povrch až v době, kdy Šárka trenérský tým svého otce opustila a vydala se svojí vlastní cestou pod vedením kondičního trenéra Stracha, za kterého se později také provdala.

Záhrobský byl obžalován za zpronevěru a už to vypadalo, že si odsedí minimálně pět let natvrdo. Jenže o víkendu udělala Šárka překvapivé rozhodnutí, když potvrdila, že se rozhodla svůj souhlas k trestnímu stíhání stáhnout.

Poněkud velkorysé a nepochopitelné gesto, když vzpomeneme, že Záhrobský nejevil nejmenší zájem o zdraví své dcery ani v době, kdy byla v roce 2012 v ohrožení života. Šárce v té době lékaři vyjmuli nezhoubný nádor na mozku a celé Česko drželo sympatické sportovkyni palce. Tedy zřejmě kromě otce, který svou nemocnou dceru za celou dobu ani nekontaktoval.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod