Eva Decastelo přiznala "trojku" se dvěma kolegy! Máme fotky.

 Celebrity 
11. srpna 2014 10:14 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Proč se tahle trojka svlékla do naha? Foto: Filip Matušinský/Děláme to ve třech
„Kdo se chce dozvědět něco o Lukášově lásce, mých vztazích a Ivanově sexu, musí přijít do divadla. Tam to totiž děláme ve třech,” říká Eva Decastelo a zase tak daleko od pravdy není. Děláme to ve třech je totiž název nové divadelní show, která prý šíří mezi diváky nekontrolovatelné výbuchy smíchu a týká se vztahů, lásky a sexu.

Dozvíte se něco o bohatých milostných úspěších Ivana Vyskočila, stejně bohatých neúspěších Lukáše Langmajera a překvapivě velmi typických milostných pádech Evy Decastelo. „Doktor mi vždycky povídá, že smích je zdravý. Takže jsme se my tři rozhodli společně se zasmát, a třeba i sami sobě. Snad se jednou budeme rozcházet zdravější,” prozradil Ivan.

A tušíte správně. Během představení totiž zjistíte, že nejen váš sexuální život může být komplikovaný, stereotypní, šokující, ale stejný je čas od času i sexuální život této herecké trojice. Začalo to vyprávěním milostných historek, u kterých se všichni náramně bavili a dopadlo to tak, že to budou spolu dělat na pódiu, myslíme jako hrát. Nakonec, kdo by se rád nezasmál cizímu neštěstí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve