Moravcová má ve svém hezkém zadku osinu. Dělá bugr kvůli konkurenci, ale její "soupeřka" na nějakou ujetou válku kašle.

 Celebrity 
12. srpna 2014 13:49 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Katka má nové rivalky Foto: Facebook K. Kristelové
Moderátorka Katka Kristelová se stává takovou renesanční osobností. Nedávno si udělala na své podnikatelské pažbě další zářez, a to v podobě blogu, který založila se svou kamarádkou. Nevědomě se ale stala trnem v oku jiné skupině českých bloggerek. „Když nás napodobuje, je to znamení, že to děláme dobře,” řekla vipstory.cz dotázaná Nikol Moravcová.

Zakazovat někomu udělat si blog je dnes holý nesmysl. Holky si ale prý nárokují práva na logo v podobě pusinky, jenž na svých stránkách používají. Kristelová na svých promo fotkách rty v jiné podobě používá taky. K tomu ale Katka řekla: „Rolling Stones mají v logu taky pusu, tak bych holky odeslala na jejich management."

Z žabomyšího konfliktu si však Kateřina hlavu neláme. „Svůj vlastní blog jsem chtěla rozjet asi dva roky zpátky. Jde mi především o youtube prostor, který je s každým pořádným blogem propojený. Během měsíce na něm s kolegyní Kristinou rozjíždíme kanál. Konkurenci neřeším, z českých blogů sleduju jen jednu slečnu, která skvěle mapuje kosmetiku a na ostatní nemám čas,” vysvětluje Kristelová.

„Myslím, že na jakékoliv blogy nikdo nemá monopol, stejně jako na trade mark ve tvaru pusy. Snah dostat mě do nějaké umělé mediální války tady bylo dost a vždy mě to nechalo chladnou. Kdybych nebyla úspěšná, neživil by mě šoubyznys desátým rokem a to tak dobře, že si právě můžu dopřát blog. Přeju všem lidem okolo sebe jen mír a lásku a ať všichni dělají, co je baví. Nejsmutnější je, když lidem začne chybět nadhled,” dodala moderátorka na svou obranu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve