Nechutné tahanice o majetek předvádí rodina mrtvého hokejisty Josefa Vašíčka

 Sport 
08. srpna 2014 06:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Josef Vašíček se svojí snoubenkou Foto: Facebook Michaely Jajtnerové
Letos 7. září to budou již tři roky, které uběhly od tragické letecké nehody, při níž zemřeli tři češí hokejisté Jan Marek, Karel Rachůnek a Josef Vašíček. Rodiny se se smrtí svých blízkých vyrovnávají různě.

Podle posledních zpráv je nejvíce rušno v rodině Josefa Vašíčka. Již dva roky se údajně rodiče hokejisty a Vašíčkova přítelkyně Michaela Jajtnerová tahají o majetek a hlavně o peníze z pojistky, které po hokejistovi zůstaly.

Snoubenka prý dala celou záležitost k soudu a podle informací webu denik.cz požaduje celou třetinu z Vašíčkovy životní pojistky, tedy celých dvacet milionů. Rodiče jsou nároky snoubenky zaskočeni, protože podle svých slov nic podobného nečekali. „Poslední rok už spolu skoro nebydleli. V Rusku jí to nebavilo a i Josef říkal, že je lepší, když tam není,“ prohlašuje paní Vašíčková. Rodiče se prý chtěli se synovou snoubenkou vyrovnat tím, že jí nabídli dům v Havlíčkově Brodě a částku cca tři milióny korun.

Jajtnerová ale podobné vyrovnání odmítla a požaduje i podíl z domu na Floridě. Kauza zaměstnává soud již přes dva roky a zcela určitě se ještě nějakou dobu potáhne.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008