Simona Krainová na východě nestrádá. Jak se ukázalo, sluníčko opaluje v Americe i na Slovensku.

 Celebrity 
08. srpna 2014 11:32 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Simona je s rodinou na další letní dovolené Foto: Archiv S. Krainové
Prázdniny se překotily do druhé poloviny, což neznamená pouze, že za tři týdny začne škola, ale i to, že Simoně Krainové se volno chýlí ke konci. Dost možná, že teď je na jedné ze svých posledních dovolených na hodně dlouhou dobu.

Tentokrát to však není Miami nebo nějaký cizokrajný ostrov. Česká topmodelka odjela s rodinou jen za hranice k našim východním sousedům. „Nepotřebuju jezdit na rekreaci jen daleko do zahraničí. Mám ráda i krásy Čech a Slovenska,” svěřila se Síma vipstory.cz. A proč ne. Místo běhání po pláži praktikuje Krainová běhání v poli plném slunečnic, jak komentovala jednu ze svých fotografií, kde už má po pohybu a relaxuje na sluníčku v plavkách s Majkou, manželkou slovenského hráče NHL.

„S Tomášem Kopeckým udržujeme vztahy a pravidelně se navštěvujeme jak v Americe, tak tady a trávíme spolu rádi volno. Byli jsme pár dní u nich a pak ve Slovenském ráji,” dodala Simona.

Modelku v příštích dnech kromě všemožných focení čeká další kolo její soutěže Czechoslovak Topmodel a pozor, také natáčení nového filmu!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod