V rodině Zlaty Adamovské by se dalo dusno krájet! Je jasné, co herečce dělá největší vrásky na čele!

 Celebrity 
11. srpna 2014 08:44 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
S manželem Petrem Štěpánkem  Foto: Facebook
Poslední dobou se hodně špitalo o poněkud přecitlivělém a podrážděném chování Zlaty Adamovské. Blízcí z jejího okolí měli za to, že za vším stojí osobní rodinné trable herečky. A nebyli tak daleko od pravdy.

Zlata má po rozvodu relativně dobře uspořádané vztahy se svými muži, tedy hlavně s exmanželem Radkem Johnem. Ale v současnosti herečku trápí hlavně život její dcery Barbory. Ostatně jako každou matku, která chce pro své děti v životě to nejlepší. Vzorná dcera a studentka hispanistiky se ovšem rozhodla jít svou vlastní cestou, zcela odlišnou od představ rodičů.

John i Adamovská jistě doufali, že dcera zúročí získané vědomosti a bude pracovat hlavně na sobě a na své kariéře. Ale jak se zdá, realita je úplně jiná. Rok provdaná Bára se věnuje více manželovi Romanu Peškovi, své sny hodila za hlavu a na svoji profesní kariéru kašle. Navíc o jejím manželovi bývalá ex trousí poněkud drsné pomluvy, ze kterých musí být tchýně Adamovská více než rozladěná.

„Takový už je úděl maminek, že nemohou rozhodnutí svých dětí nikterak ovlivňovat a mohou jenom přihlížet,“ komentuje situaci populární herečka a pokouší se zůstat nad věcí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod