Víme první: Zmlácená a okradená Olga Lounová! Na koncertu Beyoncé ji napadly čtyři černošky.

 Celebrity 
04. srpna 2014 11:48 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Olga v Americe krutě narazila... Foto: Facebook
Ačkoliv se popová diva Beyoncé a její manžel Jay Z právě rozvádějí, snaží se, aby rozdělování majetku a další tahanice nijak neohrozily jejich společné turné. Na jeden z jejich koncertů se vydala i zpěvačka Olga Lounová. Na show šla plná dobré nálady a velkých očekávání, ale místo toho skončila okradená a zmlácená.

„Zbitá a okradená. Tak takhle jsem dopadla po nejEmotivnějším koncertu jaký jsem kdy viděla. Koncert Beyoncé a JAY Z. Dva protichůdné zážitky najednou. Zbyla mi jenom boule na hlavě a pocit bezmoci. Oba svoje telefony ještě vidím na ICloudu, ale místní policie nemůže prý nic, když se nejedná o život. A všichni už tady spí, protože je tu půl třetí ráno. Snad mi ambasáda vystaví pas tak abych stihla koncert v Poličce, jestli neumřu hlady, protože karta je už taky zablokovaná. Musím ale říct, že mi tu hodně lidí pomohla,” napsala Olga na sociální síť.

Myslíme, že na tenhle výlet do Ameriky Lounová jen tak nezapomene. Když se vydala na toaletu, podaly si ji v Los Angeles čtyři černošky a takhle hrozně zpěvačka dopadla. Jediné spojení se světem, které teď zubožená Olga má je počítač, který v tu chvíli neměla u sebe.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve