Vrah Jonák zjistil, že na svobodě to není žádnej med. Po prvnotní euforii po něm neštěkne ani pes a sen o ”znovuslávě” se mu rozpadá před očima.

 Celebrity 
03. srpna 2014 09:10 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ivan Jonák je sto dní na svobodě Foto: Archiv vipstory.cz
Uběhlo sto dní od propuštění Ivana Jonáka z vězení. Několik prvních týdnů strávil podle očekávání na party všeho druhu, užíval si lehké děvy a bavil se až do rána.

Dneska už vykřičené domy neobíhá. Snažil se prý o průzkum současných nočních podniků, jak jsou na tom, jak fungují apod. (no a trochu si užít i ty ženy samozřejmě). Známá postavička pražského podsvětí se však se svobodou po osmnácti letech strávených ve vězení vyrovnává velmi těžce. Jonák zjistil, že věci se změnily a hodně.

Myslel si, že se mu znovu podaří bez problému obnovit slávu v jeho době populárního Discolandu Sylvie, ale není prý zájem ani o jeho internetový obchod, kde se snaží prodávat reklamní předměty na podnik navazující. Místo toho Jonák pobírá podporu v nezaměstnanosti, auto má od přátel a skoro žádné peníze. „Stát se chová hrozně k propuštěným vězňům. Svět se hodně změnil a je to složitý. Já vlastně ani nemám radost, že jsem venku...” svěřil se bývalý trestanec v televizi.

No jo a bude hůř...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008