Těžko uvěřit, že tenhle nateklý tlouštík je bratrem tří pohledných a štíhlých sester. Jednu z nich připomíná jen velkým pozadím.

 Celebrity 
30. července 2014 14:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Rob Kardashian pořádně nakynul Foto: Twitter
Tento muž má tři starší sestry Kourtney, Khloé a Kim. Především tu poslední byste měli znát, protože je napříč světem známá pro své velmi bujné pozadí a nedávno se s manželem Kanye Westem na otočku zastavila v Praze. Ačkoliv holky se rodičům povedly, Rob Kardashian má kolem pasu pneumatiku tuku, které se nemůže zbavit.

Vždycky tak nevypadal, dříve měl dokonce pěkně tvarovanou postavu. Bohužel se na něm nemile podepsala sláva a z pohledného hocha je tučný cvalda. Roberta občas fotografové spatří, jak míří do posilovny, ale zřejmě jediné, co tam zvedá, jsou čokoládové tyčinky a plechovky sladké limonády. Nezdá se totiž, že by jeho snaha měla jakýkoliv účinek.

Možná, že by se měl raději poohlédnout po nějaké další dietě, než popíjet s kamarády na balkoně energetický nápoj plný nezdravých kalorií. Třeba by mu ráda poradila jeho sestra Kim, která má po porodu útlý vosí pas.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47