I po čtyřicítce má co ukázat. Trojnásobná mamina Eva Herzigová vystrčila dlouhatánské štíhlé nohy a manžel jí udělal ve vlnách gynekologickou prohlídku.

 Celebrity 
30. července 2014 10:19 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Eva Herzigová je štíhlá jako proutek Foto: Twitter
Není divu, že jakmile někde česká topmodelka Eva Herzigová poodhalí nožku, jsou z ní všichni paf! Co teprve když řádí na pláži jen v plavkách, v nichž vypadá i po čtyřicítce a třech dětech stále skvěle. Eva se se svojí pětičlennou rodinkou vydala na Sardinii a z fotografií je patrné, že i po osmi letech manželství mezi ní a turínským podnikatelem Gregoriem Marsiajem stále panuje zdravá vášeň.

Z jednoduchých černých plavek se špagetovými ramínky vykukovaly Herzigové dlouhatánské nohy, které jí dopomohly k celosvětové slávě. Bez kousku make-upu a s vlasy pocuchanými do neforemného drdolu má stále co ukazovat a přitom nejmladšího syna Edwarda porodila teprve loni v dubnu.

Rodačka z Litvínova byla jednou z modelek, které objevila Milada Karasová a vyslala je do světa. Tehdy vycestovala do Paříže s dalšími známými tvářemi jako Simona Krainová, s níž jsou dodnes kamarádky nebo Tereza Maxová. Hodně se prosadila především díky reklamě na spodní prádlo.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47