Sandra Bullock plánuje opustit své luxusní sídlo. Poté, co se jí domů vloupal cizí muž, tam nemůže vydržet.

 Celebrity 
27. července 2014 06:57 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Herečka se stále nemůže vzpamatovat Foto: Twitter
Na začátku června si Sandra Bullock prožila peklo! Do jejího luxusního sídla v Beverly Hills se totiž vloupal neznámý muž, kterého policie později identifikovala jako Joshuu Corbetta, a nic netušící herečku nemile překvapil přímo u ní doma. Není divu, že v tu chvíli se Sandra zhroutila a teď se necítí bezpečně ani s najatou četou bodyguardů.

”Slečna drsňák” proto prý uvažuje, že se vrátí zpět do Austinu v Texasu a s adoptovaným synem Louisem tak dům opustí. Kromě toho Bullock vlastní jeden dům také v New Orleans. Rozhodně tedy není problém, že by neměli kam jít. Dodnes však herečka nemůže uvěřit tomu, jak se cizí muž mohl přes všechny bezpečnostní systémy dostat dovnitř.

„Má dvanáct stop vysoký plot zakončený ostnatým drátem,” uvedl zdroj. Bullock šla onu osudnou noc spát kolem jedné hodiny ráno. O několik hodin později ji ale prý probudily hlasité zvuky, které se čím dál více přibližovaly. Zamkla tedy dveře ložnice a zavolala tísňovou linku. Když přijela policie, Corbett prý křičel, že je mu to líto a ať ho nezatýkají. V ruce držel pár jejích fotografií a křičel, že k sobě patří.

Později u něj doma našla policie celý arzenál zbraní. Pokud vše dopadne jak má, hereččin pronásledovatel stráví 12 let za mřížemi. No řekněte, není tohle hotová noční můra?!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve