Nejblbější vtip roku? Tak by se dal zřejmě označit profesní debakl těchto dvou herců.

 Celebrity 
25. července 2014 04:17 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Čtvrtníček a Potměšil stanuli u soudu Zdroj: Youtube.com
Předloni v srpnu se herci Petr Čtvrtníček a Jan Potměšil převlékli za falešné handicapované policisty a za nevědomosti řidičů natáčeli pomocí skrytých kamer klip, jenž měl pomoci Kontu bariéry. Že budou nakonec stíhání za hloupý vtip ovšem nikdo z nich netušil. Jeden z kontrolovaných řidičů totiž dostal infarkt a musel mu pomoci jeden ze členů štábu. Případ se proto dostal až před soud.

„Nenapadlo nás, že by nás někdo nepoznal,” kál se Potměšil, který vystupoval na vozíku a už to mu přišlo dostatečně absurdní a mimo realitu. Čtvrtníček podotkl, že jeho zajímaly reakce lidí, když je zastaví handicapovaný policista. Dalšími obžalovanými podle Rozhlasu za poškození cizích práv a přisvojení pravomoci (v tomto případě policie) jsou také režisér videoklipu Tomáš Svoboda a producent Jiří Kounický.

Skupinka prý na všechno měla potřebná povolení. Kvůli scénce však prý na poslední chvíli změnili místo natáčení, na něž se ale povolení už nevztahovalo. Z původně nevinného žertíku, který měl pomoci, se nakonec stal soudní případ. Prvořadé teď prý je, zda řidiče postihl infarkt právě kvůli úleku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008