Mohutný český zpěvák u tetování skučel jako pes. A ještě doma dostal vyhubováno od maminky.

 Celebrity 
19. července 2014 13:40 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kyklop je motorkář Foto: Archiv vipstory.cz
Co by to dneska bylo za pravého rockera bez pořádného tetování. Zpěvák Pavel Vohnout má proto tělo samou kérku. Nenechte se nijak zmást tím, že svoji hudební kariéru začal ve skupině Maxim Turbulenc, která zpívala předělávky známých dětských písniček. Kyklop, jak se mu přezdívá, je tvrdý chlap každým coulem.

„Tady na paži plánuju ještě přidělat celou krajinu i s velbloudy, bude to pořádný obraz,” svěřil se vipstory.cz Vohnout a u toho nám ukazoval svá tetování. Ale když přišel domů ještě s prvními malůvkami, s ohlasem se zrovna nesetkal. „Ještě než moje maminka umřela a já jsem přišel domů s první kérkou, tak se křižovala a povídala, že mě osvítil Satan a kdo ví co ještě,” vyprávěl Kyklop.

Kdyby jeho maminka ale věděla, jak Pavel u některých partií skučel, spíš by si člověk myslel, že z něj ďábla vyhánějí. Že je chlap jako hora totiž ještě neznamená, že je odolný proti bolesti. „Podívejte tady na zápěstí. Připadal jsem si, jako že někdo vzal nůž a řezal,” dodal zpěvák. Inu každá sranda něco stojí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod