Video pro Gotta k narozeninám: Největší trapárna roku nebo skvělý dárek? Na kterém břehu stojíte vy?

 Video 
20. července 2014 04:48 / Jitka Jahodová
  0
Loading...
📷
1 fotografie v galerii
Dárek Karlovi k 75. narozeninám Zdroj: Youtube.com
Narozeniny Karla Gotta jsou pomalu českou národní událostí a celá republika teď řeší video, které Zlatý slavík dostal darem od své manželky Ivany Gottové a dvou dcer. Jedna polovina je však dojatá a druhá znechucená trapností. Do jaké skupiny patříte vy?

Uznáváme, že by s tím televize nemusela otravovat ještě celý týden potom. Určité věci mají své kouzlo pouze když jsou vzácné a co se týče tohoto videa, působí to teď spíš jako že si celý ”build” tým staví slušné ”píárko” než že to bylo z pouhé lásky pro Goťáka. Stojíme si však za tím, že takový dar rozhodně za největší trapárnu roku nepovažujeme.

Vžijte se do kůže samotného Karla. Vy možná jeho paní Ivanu nesnášíte, ale on si ji vzal, protože ji nejspíš miluje, a když mu celá rodinka vyrobí takové překvapení, které mělo moc pěkný nápad, muselo ho to dojmout, včetně nás. Nedovedeme si samozřejmě představit, jak moc museli Gottové upravit hlas, jelikož sotva udýchá vip zprávy nebo že jeho dcerkám ujížděly tóny, ale to je přeci vedlejší, hlasy se jim ještě budou vyvíjet.

Dát nám tohle naši muži, ženy, děti, brečíme jako želvy!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve