Nejslavnější zlatokopky - díl pátý: Od neznámé stážistky až po milenku amerického prezidenta. Ani aféra Clintona a Lewinské nezůstala tajemstvím.

 Celebrity 
18. července 2014 12:10 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Každý už slyšel o Monice... Foto: Shutterstock, Twitter
Mládí, krása, přitažlivost a otrlý žaludek – to jsou faktory, které spojují slečny lačné po bohatství a slávě. Některé z nich však neváhají a jdou si za svým cílem tzv. ”přes mrtvoly”. Co vše jsou ženy schopné udělat, aby se dostaly na výsluní a plnily stránky bulvárních médií?

Vybrali jsme top 5 slečen, které si tento sen den ze dne splnily a teď se jim říká celebrity. Exkluzivně jen u nás na vipstory.cz čtěte, jaká je cesta přes postel ke slávě a bohatství:

DÍL PÁTÝ
Stážistka milenkou amerického prezidenta!


Monica Lewinsky byla mladá a cílevědomá holka s velkými kariérními sny. Po čerstvém absolvování vysoké školy (1995) byla přijata na stáž do Bílého domu. Když stáž skončila, nastoupila na placenou pozici sekretářky do Úřadu legislativní záležitosti, taktéž v Bílém domě.

Dle jejích výpovědí sexuální vztah s prezidentem začala udržovat v zimě 1995 a trval až do března 1997. Mnohá jejich setkání se odehrávala ve známé Oválné pracovně. Samozřejmě se milenecká aféra sekretářky a prezidenta brzy provalila a Bill Clinton musel jít s pravdou ven. Byl to ohromný skandál!

Clinton byl nucen podstoupit impeachment (proces, ve kterém může být odvolán z funkce) jako druhý prezident v historii USA. Nakonec však svou pozici obhájil díky obrovské popularitě a Monika Lewinsky začala být jednou z nejsledovanějších žen planety. Ze slávy nabyté přes postel vyždímala co se dalo. Uvedla na trh vlastní řadu kabelek, napsala knížku o svém románku a vystoupila v mnoha televizních pořadech.

Pokud vás zajímají podobné příběhy jako je tento, sledujte televizní seriál Pod ochranným dohledem, který vysílá stanice CBS Drama.

Ve čtvrtém dílu jste se dočetli o tom, jak šikovná byla Jana Nagyová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve