Nejslavnější české zlatokopky - díl čtvrtý: Tak se to Nagyové povedlo. Prosouložila se až k příjmení Nečasová.

 Celebrity 
17. července 2014 06:46 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Krůček po krůčku... Foto: Profimedia
Mládí, krása, přitažlivost a otrlý žaludek – to jsou faktory, které spojují slečny lačné po bohatství a slávě. Některé z nich však neváhají a jdou si za svým cílem tzv. ”přes mrtvoly”. Co vše jsou ženy schopné udělat, aby se dostaly na výsluní a plnily stránky bulvárních médií?

Vybrali jsme top 5 slečen, které si tento sen den ze dne splnily a teď se jim říká celebrity. Exkluzivně jen u nás na vipstory.cz čtěte, jaká je cesta přes postel ke slávě a bohatství:

DÍL ČTVRTÝ
Neznámá účetní manželkou premiéra!


Kariéra Jany Nečasové, dříve Nagyové, nebyla zpočátku taková, jak si ji vysnila. Devět let pracovala bezejmenná účetní ve strojírnách na Chodově, na to dva roky jako vedoucí tuzemské porcelánky. Do politiky se jí podařilo prorazit až v září 1996, kdy byla zaměstnaná jako manažerka Oblastního sdružení ODS Karlovy Vary. Za deset let povýšila na vedoucí provozního oddělení Hlavní kanceláře ODS a při této příležitosti začala úzce spolupracovat s místopředsedou strany Petrem Nečasem.

Kariérní růst na sebe nenechal dlouho čekat a Nečasová ”doprovázela” Petra na každou politickou pozici. V červnu 2010 byl Nečas jmenován premiérem a přivedl si s sebou Nagyovou jako vrchní ředitelku Sekce kabinetu předsedy vlády České republiky. Zároveň byla i na pozici jeho poslanecké asistentky.

Nejen v politickém rybníku kolovala šuškanda o mileneckém poměru premiéra a Nagyové (není divu) a spekulace se znovu vynořily o necelé tři roky později, když Nečas vydal prohlášení, že s manželkou žijí již několik měsíců odděleně.

Nagyová pobírala snový plat s obrovskými prémiemi, který se pohyboval kolem částky 200 tisíc korun. Dne 11. června 2013 podal premiér žádost o rozvod, o dva dny později byla jeho milenka (teď už to věděli všichni) zadržena policejním Útvarem pro odhalování organizovaného zločinu. Za týden skončila na měsíc ve vazební věznici v Ostravě, kde si ji po propuštění vyzvedl sám Petr Nečas. Jana Nagyová nakonec dosáhla svého, paní Nečasovou se stala ještě 21. září. Zazvonil zvonec a zvrácené pohádky je konec.

Pokud vás zajímají podobné příběhy jako je tento, sledujte televizní seriál Pod ochranným dohledem, který vysílá stanice CBS Drama.

Ve třetím dílu jste vás informovali o moderátorské cestě Inny Puhajkové.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve