Kristelová nejdřív dělala drahoty, ale nakonec ve Varech juchala až do božího rána! Dceru nechala u svého ex a celou noc "ochutnávala" vodku.

 Celebrity 
13. července 2014 05:15 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Juch, juch! Foto: Archiv K. Kristelové
Tomu se ani nechce věřit. Katka Kristelová, která je skutečně velmi společenskou bytostí, rozvažovala, jestli festival ve Varech vůbec navštívit. „Nejsem pravidelným návštěvníkem. Mám pocit, že je určený filmovým hvězdám a ne nám ”celebrindám”. Proto jsem se hodně rozmýšlela,” uvedla moderátorka vipstory.cz.

Nakonec ale stejně neodolala, přijala pozvání svého kamaráda a stala se součástí golfového turnaje na Cihelnách. Atmosféra ji poté zlákala natolik, že neskončila jen u toho. „Tak jsem si povyrazila. Claudinku zrovna hlídal tatínek,” řekla Katka a už to jelo.

Zdolala 18ti jamkové hřiště (prý poprvé a naposledy) za doprovodu vtipů Mariana Vojtko, ale jelikož zjistila, že golf raději pouze moderuje, užívala si zbytek pobytu jak jinak než večírky a relaxem. „Ubytovaná jsem byla v apartmánech Victoria v centru Karlových Varů, velmi blízko Thermalu. Starali se o mě jako o princeznu. Kromě krásného prostředí k apartmánům totiž patří thajské masáže, což nemělo chybu,” pochvalovala si Kristelová.

A že ten odpočinek potřebovala. V baru jste totiž Katku mohli spatřit až do tří hodin ráno posilněnou všemožnými letními drinky namíchanými z vodky. „Ale přísahám, že druhý den už jsem byla na svoji dceru ready,” dušovala se moderátorka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod