Gibsona ve Varech vystřídal italský hřebec Franco Nero. Jestlipak se mu přijede ukázat i Lucka Vondráčková? Před lety spolu měli sex!

 Celebrity 
08. července 2014 10:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Nero si Lucku určitě dobře pamatuje... Foto: Archiv vipstory.cz, Facebook
Antisemita Mel Gibson si v neděli sbalil svou ”nahou ženu držící kouli” a hurá na letadlo. Ačkoliv to nejprve vypadalo, že do Varů přijel jen nějaký prťavý fouňa, nakonec se herec předvedl v dobrém a sympatickém světle. S Johnem Travoltou se prý nedá srovnávat, ale i tak ukázal České republice své hollywoodské kouzlo.

Jen pár hodin po jeho odletu dorazila do Čech další hvězda – italský hřebec Franco Nero, kterého známe především z westernů, ale místní kraj mu rozhodně není cizí. Nero se objevil ve dvou českých filmech Juraje Jakubiska. Roku 2004 v Post Coitum, kde si vystřihnul vášnivý sex s mladičkou Luckou Vondráčkovou. Film byl bez servítek kritiky přirovnávám k plytkému pornu. A o pár let se objevil se snímku Bathory.

Ihned po příletu rozdal fanouškům pár podpisů a co nevidět zmizel v prostorách v hotelu Pupp. Přijel zarostlý vousem v černých kalhotách a triku a přes sebe měl béžovou letní bundu. Bylo vidět, že z letadla je trochu nesvůj. Následně večer v divadle už to byl zase ten charismatický fešák.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod