Šimek na posmrtném videoklipu Ivety Bartošové nešetřil. Ušetřil akorát Rychtáře od výdělku.

 Video 
29. června 2014 06:44 / Jitka Jahodová
  0
Loading...
📷
1 fotografie v galerii
Videoklip Chci s Tebou vzlétnout Zdroj: Youtube.com
Posmrtný singl Chci s Tebou vzlétnout v podání zesnulé Ivety Bartošové již získal svou video podobu a koluje po internetu. S ohledem na uplynulé události člověka mrazí jak text, tak celý klip.

Ovšem podle Josefa Rychtáře Šimek neměl právo písničku použít, jelikož má prý důkaz, že Iveta na ní chtěla ještě nadále pracovat a Jarek tvrdí, že vdovec neví o čem vlastně mluví. A tak se dohadují už několik týdnů. „Iveta ji milovala a těšila se, že ji představí fanouškům,” tvrdí Jarek o oné písni. To nám trochu připomíná taškařici kolem zpěvaččiny závěti. Všichni tak dlouho tvrdili a tvrdili, až se konečně někdo vytasil s dokumenty, na které všichni čekali. Takže pánové, co kdybychom to rozlouskli hned teď?

Tak či onak, videoklip z dílny Jarka a slovenského režiséra Františka Stružáka všechny mile překvapil. „Tahle poslední tečka za kariérou Ivety jako zpěvačky si vyžadovala opravdu speciální přístup. Asi nejlevnější by bylo sesbírat pár fotek a jako podklad dát písničku, ale to by si nikdy nezasloužila. Investoval jsem do klipu skutečně hodně peněz, abych své kamarádce vzdal opravdovou poctu jak s cédéčkem, tak videoklipem,” říká Jarek Šimek, jenž s Bartošovou spolupracoval rok.

Jemu se ovšem nějaké penízky vrátí a asi jich nebude zrovna málo. Naopak Rychtář údajně nedostane ani korunu a to je zřejmě to, co ho nejvíc žere.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47