Petra Černocká sice vypadá mladě, ale je jí to jedno. Důležitější je prý výdrž!

 Celebrity 
02. července 2014 04:53 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Petra s dcerou Barborou Foto: Archiv
Na první pohled je vidět, že Petra Černocká a její dcera Bára Vaculíková, jsou příbuzné. Barbora má po své slavné mamince úplně shodné rysy a možná, že kdybyste je obě stejně ostříhali, vypadaly by jako dvojčata. Ostatně v případě Černocké je tohle přirovnání více než na místě, protože u ní se zastavil čas.

I když zpěvačka sama se přiznává, že pokročilý věk na sobě pociťuje. Především když hlídá malou Coco, ratolest dcery Barbory. „Mně už je jedno jak vypadám, důležitější je pro mě abych energicky vydržela, když dostanu na dva dny hlídat vnučku. To jsou úplně jiný úkoly než být elegantní a skvěle ohozený,” řekla vipstory.cz Petra.

Čtyřiašedesát a k tomu odpoledne s malými raubíři prý dokáže člověka těžce odrovnat. „Velmi to konzultuju i s ostatníma babičkama a pokud jsou v mojí věkové kategorii, tak si všechny stěžují na to samé. Milují ty děti, udělají pro ně všechno, celý den se jim věnují a večer padnou jako mrtvé. Přesně tohle mám já,” svěřila se zpěvačka. Přesto se Petře musí nechat, že to na ní není vidět.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod