Faltýnová zúročila všechny prokalené noci. Američani budou čubrnět! A Bartoška taky...

 Celebrity 
25. června 2014 05:24 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
S Petrou se člověk nenudí Foto: Aqualand Moravia
Kde je Petra Faltýnová, tam je o rozruch postaráno. Partnerka Leoše Mareše není jen modelka, co by přijela na přehlídku, ukázala nové plavky pro letní sezónu, sbalila si saky paky a zase jela domů. Jak se ukázalo, ze svých toulek po párty si mnohdy neodnesla jen pěknou opičku, ale také husarský kousek, který každý večírek řádně okoření.

Jedinou ranou šavlí dokáže Faltýnová otevřít lahev šampaňského. „Chce to jen trochu soustředění a pevnou ruku,” prozradila Petra, jak dokázala s takovou lehkostí provést tzv. sabrage a slavnostně tím zahájila letní sezonu . „Musím ocenit grif, s jakým ránu vedla. I hrdlo láhve zůstalo poměrně rovné, což se na soutěžích mimo jiné hodnotí,” chválil Kamil Prokeš, trojnásobný mezinárodní vítěz sabrage.

Přestože se Faltýnová s nadšením vrhala na ty nejvíc adrenalinové atrakce, na léto se chystá prchnout z republiky. „Zkraje července mě ještě čekají nějaké povinnosti na filmovém festivalu ve Varech, a potom budeme asi celé léto v Americe. Přeci jen si chci dát od těch našich českých vod trochu oddych, protože na podzim už mě zase čeká spousta povinností, na které musím být fit a v kondici,” uvedla modelka. Aha, takže ve Varech... tak to asi Petra urazí nějaké to hrdlo i s Jirkou Bartoškou...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47