Tohle není tvůj přítel! Česká krasotinka se oddávala vášním s cizím chlapem!

 Celebrity 
28. června 2014 05:37 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Co to vidí oči naše?! Foto: Muž roku
Tereza Skoumalová se ještě ve slavnostní večer vyhlášení nové královny krásy dušovala, že její přítel, s nímž už je čtyři roky, se nemá čeho bát. Náletům sportovců a jiných mužských lákadel prý odolá. Ještě si tím je tak jistá? Protože nechat se krmit zmrzlinou od jednoho z finalistů soutěže Muž roku, to vypadá jako pravý opak odolávání.

„Když já mám tak ráda sladké. Každé ráno kvůli tomu musím chodit běhat,” prozradila na sebe Tereza a jakmile se vzpamatovala ze zmrzlinového rauše, opět všem slušně připomínala, že je zadaná. „Kluci jsou moc hezcí, ale já jsem zadaná. Kdybych ovšem byla volná, určitě bych si nějakého vybrala,” dodala Česká Miss World na přehlídce v obchodním centru , kde se spolu s druhým nejkrásnějším mužem světa Martinem Gardavským stala kmotrou nového CD šansoniérky Jany Rychterové.

Jelikož po výhře druhého místa v soutěži krásy dostává po modelingové stránce pořádně zabrat, starosti jí teď prý dělá hlavně škola. „Momentálně se připravuju na zkoušku ze statistiky. Mám opravdu strach, a proto mě v nejbližších dnech čeká jen učení,” dodala Skoumalová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve