Nestárnoucí doktorka Quinnová kápla božskou. Co všechno už si nechala vylepšit?

 Celebrity 
13. června 2014 05:01 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ani Jane Seymour není originál Foto: Twitter, CBS Drama
Smekáme před ní. Vypadat ve třiašedesáti letech takto, klobouk dolů. Jane Seymour, kterou nejvíce proslavila role Bond Girl a následně postava Doktorky Quinnové, jenž původně vzala z nouze a právě v ní exceluje na CBS Drama, není kamarádka plastických operací. Alespoň to tak vždy vypadalo.

Teď ale kápla božskou a prozradila, co všechno už si nechala upravit. No jo, takže v tom zase nevězí jen přírodní krása, ale spíš čert. Jane přiznává, že vyzkoušela botox, ale dušuje se, že pouze jedinkrát. „Vůbec mě neohromil. Navíc byl můj obličej bez výrazu a jakékoliv mimiky, kterou potřebuje především k hraní. Na své vrásky jsem prostě hrdá, dodávají mému obličeji charakter,” konstatuje herečka.

To ale není všechno. Podařilo se nám zjistit, že Seymour podstoupila operaci očních víček, o kterou ji speciálně požádali fotografové, jelikož jim retuš a úprava očí herečky zabírala až moc času. Kromě toho před dvaceti lety podstoupila i plastiku prsou, jelikož po kojení svých prvních dvou dětí už nebyly to, co bývaly. „Nechtěla jsem prsa zvětšit, ale jen vyformovat do původního tvaru, aby mi oblečení lépe sedlo,” řekla herečka. Jinými slovy, i když doktory moc nemusí, nechtěla nosit vykojená psí ouška.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47