Jitka Válková je jednou z mála hvězd, které bez make-upu neděsí okolí. Ale poznali byste ji?

 Celebrity 
13. června 2014 12:46 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Jitka jako nahá Foto: Rouge Bunny Rouge
Miss Jitka Válková si jako mnoho jiných krásných žen libuje v dokonalém make-upu a kvalitních líčidlech. Proto se rozhodla svůj volný čas využít smysluplně a přihlásila se do prestižní školy Make Up Institute Prague, kde školí přední vizážisté. Čerstvě jim přibyla do náčiní novinka z Londýna luxusní kosmetické značky Rouge Bunny Rouge.

„Miluju líčení a líčidla. Ráda líčím i kamarádky. Pokud bych neměla dělat modeling nebo zpívat, rozhodně by mě bavilo dělat vizážistku. Už se těším, až si sednu do lavice a nakouknu do tajů make-upu,” přiznala na workshopu Válková, která nového přítele tentokrát nechala doma. Přeci jen ho líčidla moc nezajímají a navíc se Jitka v jiném rozhovoru svěřila, že ji má Adam nejraději bez make-upu po ránu nebo jen něžně nalíčenou.

Kreativní vizážista a designér Filip Novák, který vytvořil nespočet ikonických a provokativních looků, líčil přehlídky Vivienne Westwood, StarDance, Miss Univerce či Cirque du Soleil v Las Vegas, si teď vzal na starosti půvabnou Jitku. „Má nádherný obličej a líčení s ní je jedna radost,” pochvaloval si hlavní vizážista parfumerie Douglas.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod