Na Petru Černockou číhala opravdová zkouška lásky. Chopila se jí tak, jako žádná jiná před ní.

 Celebrity 
12. června 2014 14:11 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Petra s Jirkou oslavila 10. výročí svatby Foto: Zlatý had
Zpěvačka Petra Černocká se nám nedávno svěřila, že podle jejich bližních ji manžel Jirka Pracný opravdu z celého srdce miluje a nyní jsme si ověřili, že to platí i naopak. Na oslavu desátého výročí svatby totiž pro svého chotě naplánovala překvapení, které je opravdu nevídané. Dala svému muži jako dárek chlapa!

Ale ne ledajakého, samozřejmě. „Jirka je fanda Petra Jandy už roky a mně bylo jasné, že by mu takové setkání udělalo radost,” a tak do restaurace Zlatý had, kde v přítomnosti přátel oslavovali cínovou svatbu a zároveň dvacet let vztahu, dorazil i Janda. „Jak jsem starej, tak tohle by mě teda nenapadlo, že setkání se mnou udělá někomu takovou radost,” přiznal hudebník. Nic netušící Jirka byl doslova dojat.

A Černocká si fikaně poradila i s tropickými teplotami. „Měla jsem strach, kolik lidí v tomhle vedru dorazí. Proto jsem nechala pípu s pivem hned u vstupu do restaurace, aby se hosté mohli rovnou zchladit,” prozradila Petra. My už se ani nedivíme, že se s ní ten Jirka má tak dobře.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod