S touhle pomůckou přežijete tropická vedra. Alespoň Leoně Machálkové vždycky pomůže.

 Celebrity 
13. června 2014 11:26 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Leona si horko umí užít Foto: Archiv vipstory.cz
Tropické teploty, nedýchatelný vzduch, zpocená těla, zdravotní komplikace... Vlna veder, která v posledních dnech zasáhla Česko je nemilosrdná a pokud netrávíte celý den u bazénu, je to na umření. Když ovšem do luxusní restaurace Aureole, kde se konala sešlost před nadcházejícím muzikálem Mamma Mia, dorazila naprosto svěží Leona Machálková, museli jsme se zeptat, jak to dělá?

„Já jsem se naučila si to vedro zpříjemňovat. Klimatizace je velice fajn, ale hlavně musíte dodržovat pitný režim. Když je člověk dehydrovaný, to je konec. Také vím, že sklo je lupa, takže se když se vyhýbáte těmto prostředím, máte šanci přežít,” začala vipstory.cz zpěvačka líčit své finty.

Co ale pokračovalo je naprostá bomba. „Vždy mám u sebe minerálku ve spreji. To je úžasná věc. Nejen, že ta mlha, do které vstoupí vaše pleť, vás osvěží, ale díky těm minerálům vás velmi dlouho udržuje fresh,” prozradila Leona. Díky tomu jí horka nevadí a vlastně se na ně prý těší.

Na závěr už dodala takové ty klasické pomůcky jako melouny, větráčky... „Často nosím vějíře. Když dám tohle dohromady, tak je to úplně super.”
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod