Chlast, ženy, prachy a on to všechno ignoroval. Co se Matěji Ruppertovi stalo? Už chce být taťka!

 Celebrity 
12. června 2014 16:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Žádná divoká pařba nebude?! Foto: Bontonfilm
Zpěvák Matěj Ruppert je sice hudebník, který navštívil nejeden hodně divoký mejdan, ale vypadá to, že těmhle dnům už nadobro odzvonilo. Byl pozvaný na křest DVD filmu Vlk z Wall Street. Pořadatelé si od něj možná slibovali, že jim tam roztočí atmosféru, ale nic takového se nekonalo. Naopak.

„Ta hlavní postava Jordan Belfort je podle mě velký chudák. Spravedlnost na světě existuje a on ve finále dostane co proto, a přijde o všechno. Tím myslím hlavně rodinu, ta je opravdu všechno. On maximálně prohrál a v podstatě se choval jako úplný debil,” řekl Ruppert vipstory.cz co si myslí o filmu plném drog, alkoholu, peněz a také nevázaného sexu.

Belfort měl svůj sen a jaký je ten Matějův? „Chci právě tu šťastnou rodinu. Láká mě to daleko víc než jachta a sporťáky. Doufám, že s mojí paní brzo budeme mít potomka, už jsme na něm i začali pracovat, a to je pro mě v podstatě to nejdůležitější,” svěřil se uklidněný hudebník.

„Večírků jsem zažil spoustu, jsem zpěvák hudební skupiny. Bylo tam hromada chlastu a samozřejmě i ženy. Když jsem byl zrovna sám, tak proč ne, ale doufám, že jsem nikdy nikoho neponižoval tak, jako on v tom filmu. Což se mi vlastně zdálo nejodpornější,” dodal Ruppert.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve