Opravdu si Mick Jagger zasloužil, aby mu přítelkyně odkázala všechen majetek? Chvíli po její smrti už na veřejnosti flirtuje s mladými děvčaty.

 Celebrity 
10. června 2014 05:08 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Sedmdesátník Jagger nezahálí ani minutu Foto: Twitter
V březnu ho zasáhla tragická sebevražda přítelkyně, Mick Jagger ovšem nezahálí a vrací se zpět do života se vším všudy. Nedlouho po smrti L’Wren Scott se dočkal pravnoučete, s kapelou Rolling Stones se vrací zpět na turné a minulý týden už byl v Curychu načapán s novou ženou, což mu někteří mají za zlé.

„Samozřejmě, že Mick je stále smutný, ale nějak musí jít dál. Jeho milostný úlet mu pomáhá znovu si užívat života,” brání Jaggera jeho přítel. A na jednu stranu se moc není čemu divit. Jeho bývalá partnerka na něj zrovna velké ohledy nebrala, když se doma oběsila na klice. Pro hudebníka to byl o to větší šok, protože o žádném jejím splínu neměl ani ponětí. Scott nezanechala ani dopis na rozloučenou. V závěti však veškerý svůj majetek odkázala milovanému partnerovi.

„Ano, měl flirt – on je chrabrý muž, proboha. Ale je hezké ho vidět znovu užívat si života. Je na vzestupu,” říkají jeho blízcí. Na koncertech ovšem ještě stále vynechává hit Rolling Stone Paint It Black, který je o smrti milence. V takovém případě je Mickův smutek ještě moc křehký.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008