Exkluzivně: Simona Krainová se po čtyřicítce vrátila na titulku, která odstartovala její kariéru. Jen místo zadečku jí kouká ňadro.

 Celebrity 
06. června 2014 07:21 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Jak to dělá??? Foto: Branislav Šimončík / Elle
Kdy přestanou modelku Simonu Krainovou fotit na titulky prestižních magazínů? No možná nikdy. Pro jeden z těch nejznámějších pózuje přes pětadvacet let a pořád je to stejně krásné!

"Moje první prestižní titulní strana byla pro francouzskou Elle. Fotilo se na Bahamských ostrovech. Pózovala jsem nahá zezadu a ta fotka měla vypadat, že se otáčím přes nahé rameno. Nakonec to dopadlo tak, že jsem tam měla vidět holý zadek..." směje se Simona a popisuje, co následovalo: "Agentura šílela, protože tohle nebylo domluveno. Byla to kontroverzní titulka, pro Elle nebyly takto odvážné fotky běžné, ale výsledkem byla spousta pracovních nabídek."

A uplynulo čtvrt století a Simona je pro Elle stále žádaným artiklem. Právě teď nafotila sérii snímků pro českou mutaci tohoto časopisu a je na ní možná ještě půvabnější, než na té památné první titulce s holým pozadím... Fotečky pořídil top módní fotograf Branislav Šimončík.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47