Mladá manželka Petra Jandy má nechutnou zálibu. Tohle se pokouší dělat svému muži, ale jemu se to nelíbí!

 Celebrity 
09. června 2014 06:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Jandova manželka Alice Foto: Archiv vipstory.cz
Petr Janda si na sebe upletl na stará kolena pořádný bič. Nabrknul si o čtyřicet let mladší ženu a ještě si s ní pořídil dvě děti. Rozhodně se proto nenudí a samozřejmě má na krku jedno veliké břemeno – musí být fit a vypadat k světu, aby třem krásným holkám stačil. Ačkoliv je to srdcem i duší tvrdý rocker, ví, že péče o tělesnou schránku je důležitá.

„Nemůžu říct, že by mě to vyloženě bavilo, ale chodím na masáže obličeje, pleťové masky a podobně. Trošku mi vadí, že to trvá tak dlouho, takže u toho většinou usnu, ale v závěru se cítím velmi příjemně. Musím o sebe pečovat, abych se rodince líbil,” řekl Janda a vzkázal ostatním mužům, ať se mu klidně posmívají, že se chodí zkrášlovat do Petra Clinic.

Navíc, co si budeme povídat. Ženy vyžadují estetický vzhled jak u sebe, tak u svého partnera. Některé dokonce natolik, že se často pokouší brát mužovo krášlení do svých rukou. „Alice miluje vymačkávání beďarů, ale já si to od ní nechci dělat. Ovšem na klinice, to je jiná. Dělají to mnohem šetrněji a odborněji než doma,” svěřil se Petr.

Rocker dorazil v doprovodu celé své veselé rodiny. Rozárka s Anežkou si u toho zahrály na paní doktorky a i když si to možná ještě neuvědomují, omrkly, co je jednou nejspíš čeká.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod