Vlasta Horváth ukázal svou novou slečnu. Není už kolem něj těch holek trochu moc?

 Celebrity 
13. června 2014 14:25 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Vlastova rodinka pohromadě Foto: Bike Prague
Zpěvák Vlasta Horváth se má jednou na co těšit. Jelikož má doma manželku, tříletou dceru Lindu a čtyřměsíční Alžbětu, je proti němu jasná ženská přesila 3:1 a pořádné rodeo začne, až se obě jeho dcerky dostanou do puberty. Zatím je to pro holky ten nejlepší chlap na světě, takže klasické tatínkovské úkony si náležitě užívá. Třeba jako výběr prvního kola.

„Už se nemůžu dočkat, až povyroste i Bětka a budeme jezdit všichni společně. Mě na kolo poprvé posadili asi v pěti letech moji starší bráchové. Vždycky jsem se jim chtěl vyrovnat a všechno s nimi sdílet. Když mi to nešlo, brečel jsem a vztekal se,” vzpomíná pobaveně zpěvák, který se teď sice chystá na závod Genesis Bike Prague, ale bere to velmi uvolněně. Jako hudebník je totiž neustále někde fuč a na rodinku nemá tolik času, kolik by si přál.

„Nejsem typický vášnivý cyklista. Nebráním se ani zastávkám na občerstvovací stanici, u kterých zastavujeme během výletu velmi často,” řekl Vlasta a stejnou taktiku hodlá aplikovat i na závod 14. června. „O to větší to bude rodinný zážitek,” dodal Horváth.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008